085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Hengelo?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Hengelo

Beoordelingen

Het is voor ons van groot belang dat u als klant tevreden bent. Graag ontvangen we daarom uw mening over onze diensten, zodat we deze kunnen blijven verbeteren.

Ook uw mening geven over ? Dat kan hier


Plaats een beoordeling
* Verplicht invulveld

We zagen er erg tegen op om de grote boom in onze tuin te snoeien. Gelukkig heeft de hovenier dit netjes en snel voor ons gedaan!
door Anonymous
Naam: Minke Grauw
Plaats: Vasse
Opdrachtomschrijving: Snoeien
Datum: 16 Nov, 2015

We zagen er erg tegen op om de grote boom in onze tuin te snoeien. Gelukkig heeft de hovenier dit netjes en snel voor ons gedaan!


De hovenier heeft een mooie koivijver aangelegd voor mijn man. Het was bovendien een erg vriendelijke man en hij heeft ons ook heel goed kunnen advise
door Anonymous
Naam: Tiekink
Plaats: Hengelo
Opdrachtomschrijving: Vijver aanleg
Datum: 11 Nov, 2015

De hovenier heeft een mooie koivijver aangelegd voor mijn man. Het was bovendien een erg vriendelijke man en hij heeft ons ook heel goed kunnen adviseren over andere zaken in de tuin.


paadje opnieuw gelegd, topwerk!
door Anonymous
Naam: Schulten
Plaats: Vasse
Opdrachtomschrijving: Bestrating
Datum: 11 Nov, 2015

paadje opnieuw gelegd, topwerk!


De hovenier heeft voor ons de heg gesnoeid. dat heeft hij mooi gedaan
door Anonymous
Naam: Simon
Plaats: Hengelo
Opdrachtomschrijving: Snoeien
Datum: 08 Nov, 2015

De hovenier heeft voor ons de heg gesnoeid. dat heeft hij mooi gedaan


Ons gazon lag er al een poos erg treurig bij. Veel kale plekken etc. Deze helden hebben in korte tijd overal nieuwe grasmatten geplant waardoor we nu
door Anonymous
Naam: Lauren Zantinga
Plaats: Denekamp
Opdrachtomschrijving: Nieuw gras
Datum: 03 Nov, 2015

Ons gazon lag er al een poos erg treurig bij. Veel kale plekken etc. Deze helden hebben in korte tijd overal nieuwe grasmatten geplant waardoor we nu weer kunnen genieten van een mooi groen gazon!


De perenboom in mijn tuin zorgde deze zomer voor veel overlast van insecten. Gelukkig kon deze snel gekapt worden. Zo kunnen we de laatste mooie dagen
door Anonymous
Naam: Kim van Barneveldt
Plaats: Vasse
Opdrachtomschrijving: Boom kappen
Datum: 29 Sep, 2015

De perenboom in mijn tuin zorgde deze zomer voor veel overlast van insecten. Gelukkig kon deze snel gekapt worden. Zo kunnen we de laatste mooie dagen toch nog genieten van de tuin.


Onze tuin ziet er weer goed uit na een onderhoudsbeurt. Er is goed geluisterd naar onze eigen wensen, we zijn heel tevreden.
door Anonymous
Naam: Silvana
Plaats: Enschede
Opdrachtomschrijving: Tuinonderhoud
Datum: 23 Sep, 2015

Onze tuin ziet er weer goed uit na een onderhoudsbeurt. Er is goed geluisterd naar onze eigen wensen, we zijn heel tevreden.


De vijver die ze bij ons hebben aangelegd is erg mooi geworden. Ligt er prachtig bij in de zomer!
door Anonymous
Naam: Anneke
Plaats: Ootmarsum
Opdrachtomschrijving: Vijver
Datum: 21 Sep, 2015

De vijver die ze bij ons hebben aangelegd is erg mooi geworden. Ligt er prachtig bij in de zomer!


Het bedrijf heeft mij erg geholpen met het aanleggen van een vijver. Eerst werd ik op de hoogte gesteld van de opties, waarin zij mij keurig adviseerd
door Anonymous
Naam: Janine Eijk
Plaats: Borne
Opdrachtomschrijving: Vijver aanleggen
Datum: 21 Sep, 2015

Het bedrijf heeft mij erg geholpen met het aanleggen van een vijver. Eerst werd ik op de hoogte gesteld van de opties, waarin zij mij keurig adviseerde. Uiteindelijk konden ze ook nog in een korte tijd de vijver aanleggen. Geweldige service, ik ben er heel blij mee.


Damink tuin & landschap , NL 4.6 5 9 9 We zagen er erg tegen op om de grote boom in onze tuin te snoeien. Gelukkig heeft de hovenier dit netjes en snel voor ons gedaan!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Hengelo bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606