074 - 799 92 03

Hovenier nodig in Hengelo?

Beoordelingen

Het is voor ons van groot belang dat u als klant tevreden bent. Graag ontvangen we daarom uw mening over onze diensten, zodat we deze kunnen blijven verbeteren.

Ook uw mening geven over ? Dat kan hier


Plaats een beoordeling
* Verplicht invulveld

We zagen er erg tegen op om de grote boom in onze tuin te snoeien. Gelukkig heeft de hovenier dit netjes en snel voor ons gedaan!
door Anonymous
Naam: Minke Grauw
Plaats: Vasse
Opdrachtomschrijving: Snoeien
Datum: 16 Nov, 2015

We zagen er erg tegen op om de grote boom in onze tuin te snoeien. Gelukkig heeft de hovenier dit netjes en snel voor ons gedaan!


De hovenier heeft een mooie koivijver aangelegd voor mijn man. Het was bovendien een erg vriendelijke man en hij heeft ons ook heel goed kunnen advise
door Anonymous
Naam: Tiekink
Plaats: Hengelo
Opdrachtomschrijving: Vijver aanleg
Datum: 11 Nov, 2015

De hovenier heeft een mooie koivijver aangelegd voor mijn man. Het was bovendien een erg vriendelijke man en hij heeft ons ook heel goed kunnen adviseren over andere zaken in de tuin.


paadje opnieuw gelegd, topwerk!
door Anonymous
Naam: Schulten
Plaats: Vasse
Opdrachtomschrijving: Bestrating
Datum: 11 Nov, 2015

paadje opnieuw gelegd, topwerk!


De hovenier heeft voor ons de heg gesnoeid. dat heeft hij mooi gedaan
door Anonymous
Naam: Simon
Plaats: Hengelo
Opdrachtomschrijving: Snoeien
Datum: 08 Nov, 2015

De hovenier heeft voor ons de heg gesnoeid. dat heeft hij mooi gedaan


Ons gazon lag er al een poos erg treurig bij. Veel kale plekken etc. Deze helden hebben in korte tijd overal nieuwe grasmatten geplant waardoor we nu
door Anonymous
Naam: Lauren Zantinga
Plaats: Denekamp
Opdrachtomschrijving: Nieuw gras
Datum: 03 Nov, 2015

Ons gazon lag er al een poos erg treurig bij. Veel kale plekken etc. Deze helden hebben in korte tijd overal nieuwe grasmatten geplant waardoor we nu weer kunnen genieten van een mooi groen gazon!


De perenboom in mijn tuin zorgde deze zomer voor veel overlast van insecten. Gelukkig kon deze snel gekapt worden. Zo kunnen we de laatste mooie dagen
door Anonymous
Naam: Kim van Barneveldt
Plaats: Vasse
Opdrachtomschrijving: Boom kappen
Datum: 29 Sep, 2015

De perenboom in mijn tuin zorgde deze zomer voor veel overlast van insecten. Gelukkig kon deze snel gekapt worden. Zo kunnen we de laatste mooie dagen toch nog genieten van de tuin.


Onze tuin ziet er weer goed uit na een onderhoudsbeurt. Er is goed geluisterd naar onze eigen wensen, we zijn heel tevreden.
door Anonymous
Naam: Silvana
Plaats: Enschede
Opdrachtomschrijving: Tuinonderhoud
Datum: 23 Sep, 2015

Onze tuin ziet er weer goed uit na een onderhoudsbeurt. Er is goed geluisterd naar onze eigen wensen, we zijn heel tevreden.


De vijver die ze bij ons hebben aangelegd is erg mooi geworden. Ligt er prachtig bij in de zomer!
door Anonymous
Naam: Anneke
Plaats: Ootmarsum
Opdrachtomschrijving: Vijver
Datum: 21 Sep, 2015

De vijver die ze bij ons hebben aangelegd is erg mooi geworden. Ligt er prachtig bij in de zomer!


Het bedrijf heeft mij erg geholpen met het aanleggen van een vijver. Eerst werd ik op de hoogte gesteld van de opties, waarin zij mij keurig adviseerd
door Anonymous
Naam: Janine Eijk
Plaats: Borne
Opdrachtomschrijving: Vijver aanleggen
Datum: 21 Sep, 2015

Het bedrijf heeft mij erg geholpen met het aanleggen van een vijver. Eerst werd ik op de hoogte gesteld van de opties, waarin zij mij keurig adviseerde. Uiteindelijk konden ze ook nog in een korte tijd de vijver aanleggen. Geweldige service, ik ben er heel blij mee.


Damink tuin & landschap , NL 4.6 5 9 9 We zagen er erg tegen op om de grote boom in onze tuin te snoeien. Gelukkig heeft de hovenier dit netjes en snel voor ons gedaan!

Ons werkgebied

Enschede, Almelo, Borne, Delden, Hengelo, Oldenzaal, Denekamp, Ootmarsum, Vasse, Agelo.

Waarom kiest u voor ons?

  • Gespecialiseerd in landschapstuinen
  • Inspirerende ontwerpen
  • Ook voor landhekken, poorten, loopbruggen en motorzaagkunst

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 074 - 799 92 03.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Vijver aanleggen
Boomverzorging
• Handgemaakte landhekken, poorten, slagbomen, meubelen, lampen, informatie- en reclameborden.

Werkgebied

Enschede, Almelo, Borne, Delden, Hengelo, Oldenzaal, Denekamp, Ootmarsum, Vasse, Agelo.

Hoofdvestiging