074 - 799 92 03

Hovenier nodig in Hengelo?

Een vijver aanleggen in Hengelo?

Veel mensen dromen van een mooie vijver in hun tuin. Het is belangrijk dat u de aanleg hiervan overlaat aan een professional op het gebied van vijveraanleg, er zijn namelijk veel factoren waarmee rekening gehouden moet worden. Ons hoveniersbedrijf heeft veel ervaring met het aanleggen van vijvers en is u in Hengelo en omgeving graag van dienst. Wij weten precies hoe we een vijver moeten aanleggen zodat u in de toekomst geen last krijgt van problemen zoals lekkage. Wilt u een natuurlijke vijver die opgaat in de rest van uw tuin? Een grote waterpartij met een fontein? Of een vijver met vissen? Informeer naar de mogelijkheden.

Een plan voor vijveraanleg

Als u wilt dat wij uw vijver aanleggen, komen wij vrijblijvend naar u toe in de regio Hengelo om een plan met u te maken voor uw nieuwe vijver. Met een bepaalde afmeting of stijl, kunt u vijver als het ware laten spreken. Er zijn veel factoren waar we rekening mee moeten houden. heeft u bijvoorbeeld een voorkeur voor een bepaalde vorm of bepaalde materialen? Hoe is de ondergrond? Staat er een boom in de buurt van uw toekomstige vijver? Een vijver aanleggen wordt vaak onderschat: het is meer dan alleen een gat in de grond gevuld met water. Onze specialisten zorgen in Hengelo en omgeving voor een uitstekend resultaat.

Ons werkgebied

Enschede, Almelo, Borne, Delden, Hengelo, Oldenzaal, Denekamp, Ootmarsum, Vasse, Agelo.

Waarom kiest u voor ons?

  • Gespecialiseerd in landschapstuinen
  • Inspirerende ontwerpen
  • Ook voor landhekken, poorten, loopbruggen en motorzaagkunst

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 074 - 799 92 03.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Vijver aanleggen
Boomverzorging
• Handgemaakte landhekken, poorten, slagbomen, meubelen, lampen, informatie- en reclameborden.

Werkgebied

Enschede, Almelo, Borne, Delden, Hengelo, Oldenzaal, Denekamp, Ootmarsum, Vasse, Agelo.

Hoofdvestiging