085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Hengelo?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Hengelo

Een vijver aanleggen in Hengelo?

Veel mensen dromen van een mooie vijver in hun tuin. Het is belangrijk dat u de aanleg hiervan overlaat aan een professional op het gebied van vijveraanleg, er zijn namelijk veel factoren waarmee rekening gehouden moet worden. Ons hoveniersbedrijf heeft veel ervaring met het aanleggen van vijvers en is u in Hengelo en omgeving graag van dienst. Wij weten precies hoe we een vijver moeten aanleggen zodat u in de toekomst geen last krijgt van problemen zoals lekkage. Wilt u een natuurlijke vijver die opgaat in de rest van uw tuin? Een grote waterpartij met een fontein? Of een vijver met vissen? Informeer naar de mogelijkheden.

Een plan voor vijveraanleg

Als u wilt dat wij uw vijver aanleggen, komen wij vrijblijvend naar u toe in de regio Hengelo om een plan met u te maken voor uw nieuwe vijver. Met een bepaalde afmeting of stijl, kunt u vijver als het ware laten spreken. Er zijn veel factoren waar we rekening mee moeten houden. heeft u bijvoorbeeld een voorkeur voor een bepaalde vorm of bepaalde materialen? Hoe is de ondergrond? Staat er een boom in de buurt van uw toekomstige vijver? Een vijver aanleggen wordt vaak onderschat: het is meer dan alleen een gat in de grond gevuld met water. Onze specialisten zorgen in Hengelo en omgeving voor een uitstekend resultaat.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Hengelo bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606