0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Hengelo?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Hengelo

Een vijver aanleggen in Hengelo?

Veel mensen dromen van een mooie vijver in hun tuin. Het is belangrijk dat u de aanleg hiervan overlaat aan een professional op het gebied van vijveraanleg, er zijn namelijk veel factoren waarmee rekening gehouden moet worden. Ons hoveniersbedrijf heeft veel ervaring met het aanleggen van vijvers en is u in Hengelo en omgeving graag van dienst. Wij weten precies hoe we een vijver moeten aanleggen zodat u in de toekomst geen last krijgt van problemen zoals lekkage. Wilt u een natuurlijke vijver die opgaat in de rest van uw tuin? Een grote waterpartij met een fontein? Of een vijver met vissen? Informeer naar de mogelijkheden.

Een plan voor vijveraanleg

Als u wilt dat wij uw vijver aanleggen, komen wij vrijblijvend naar u toe in de regio Hengelo om een plan met u te maken voor uw nieuwe vijver. Met een bepaalde afmeting of stijl, kunt u vijver als het ware laten spreken. Er zijn veel factoren waar we rekening mee moeten houden. heeft u bijvoorbeeld een voorkeur voor een bepaalde vorm of bepaalde materialen? Hoe is de ondergrond? Staat er een boom in de buurt van uw toekomstige vijver? Een vijver aanleggen wordt vaak onderschat: het is meer dan alleen een gat in de grond gevuld met water. Onze specialisten zorgen in Hengelo en omgeving voor een uitstekend resultaat.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hengelo en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hengelo bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606