074 - 799 92 03

Hovenier nodig in Hengelo?

Tuinadvies nodig in Hengelo

Twijfelt u of een bepaalde plant zal groeien in uw tuin? Weet u niet goed wanneer u uw bomen moet snoeien of wilt u weten of een vijver goed zou passen in uw tuin? Voor al het mogelijke tuinadvies in en om Hengelo schakelt u de specialisten in van ons hoveniersbedrijf. Als veelzijdig en innovatief bedrijf hebben we vaak frisse ideeën en informeren wij u over mogelijkheden die u wellicht zelf niet zag.

Onkruid?

Wij adviseren over ontwerp of verandering, maar voornamelijk ook over onderhoud. Zo adviseren we bijvoorbeeld veel over het verwijderen van hardnekkig onkruid. Dit ligt in veel gevallen aan de kwaliteit van de ondergrond. Regelmatig schoffelen en wieden is dan ook van essentieel belang, maar als dit niet voldoende is moeten er in bepaalde gevallen bestrijdingsmiddelen gebruikt worden. Dit hoeven echter helemaal geen chemische middelen te zijn, er zijn namelijk ook bepaalde bodembedekkers die onkruid voor een groot deel tegengaan. Wij geven graag advies over een effectieve aanpak voor onkruidbestrijding.

Renovatie bij ernstige verwaarlozing

Wij geven u graag tuinadvies op maat. Als een tuin echter te erg verwaarloosd is, kunnen wij u renovatie aanraden. Een renovatie hoeft niet uitvoerig te zijn. Subtiele veranderingen kunnen uw tuin een heel nieuw gezicht geven. Kies bijvoorbeeld voor de aanleg van nieuwe bestrating, het aanbrengen van een pergola of een waterpartij of kies voor nieuwe beplanting. Wij adviseren u graag in de regio Hengelo!

Ons werkgebied

Enschede, Almelo, Borne, Delden, Hengelo, Oldenzaal, Denekamp, Ootmarsum, Vasse, Agelo.

Waarom kiest u voor ons?

  • Gespecialiseerd in landschapstuinen
  • Inspirerende ontwerpen
  • Ook voor landhekken, poorten, loopbruggen en motorzaagkunst

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 074 - 799 92 03.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Vijver aanleggen
Boomverzorging
• Handgemaakte landhekken, poorten, slagbomen, meubelen, lampen, informatie- en reclameborden.

Werkgebied

Enschede, Almelo, Borne, Delden, Hengelo, Oldenzaal, Denekamp, Ootmarsum, Vasse, Agelo.

Hoofdvestiging