0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Hengelo?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Hengelo

Tuinadvies nodig in Hengelo

Twijfelt u of een bepaalde plant zal groeien in uw tuin? Weet u niet goed wanneer u uw bomen moet snoeien of wilt u weten of een vijver goed zou passen in uw tuin? Voor al het mogelijke tuinadvies in en om Hengelo schakelt u de specialisten in van ons hoveniersbedrijf. Als veelzijdig en innovatief bedrijf hebben we vaak frisse ideeën en informeren wij u over mogelijkheden die u wellicht zelf niet zag.

Onkruid?

Wij adviseren over ontwerp of verandering, maar voornamelijk ook over onderhoud. Zo adviseren we bijvoorbeeld veel over het verwijderen van hardnekkig onkruid. Dit ligt in veel gevallen aan de kwaliteit van de ondergrond. Regelmatig schoffelen en wieden is dan ook van essentieel belang, maar als dit niet voldoende is moeten er in bepaalde gevallen bestrijdingsmiddelen gebruikt worden. Dit hoeven echter helemaal geen chemische middelen te zijn, er zijn namelijk ook bepaalde bodembedekkers die onkruid voor een groot deel tegengaan. Wij geven graag advies over een effectieve aanpak voor onkruidbestrijding.

Renovatie bij ernstige verwaarlozing

Wij geven u graag tuinadvies op maat. Als een tuin echter te erg verwaarloosd is, kunnen wij u renovatie aanraden. Een renovatie hoeft niet uitvoerig te zijn. Subtiele veranderingen kunnen uw tuin een heel nieuw gezicht geven. Kies bijvoorbeeld voor de aanleg van nieuwe bestrating, het aanbrengen van een pergola of een waterpartij of kies voor nieuwe beplanting. Wij adviseren u graag in de regio Hengelo!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hengelo en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hengelo bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606