085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Hengelo?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Hengelo

Tuinadvies nodig in Hengelo

Twijfelt u of een bepaalde plant zal groeien in uw tuin? Weet u niet goed wanneer u uw bomen moet snoeien of wilt u weten of een vijver goed zou passen in uw tuin? Voor al het mogelijke tuinadvies in en om Hengelo schakelt u de specialisten in van ons hoveniersbedrijf. Als veelzijdig en innovatief bedrijf hebben we vaak frisse ideeën en informeren wij u over mogelijkheden die u wellicht zelf niet zag.

Onkruid?

Wij adviseren over ontwerp of verandering, maar voornamelijk ook over onderhoud. Zo adviseren we bijvoorbeeld veel over het verwijderen van hardnekkig onkruid. Dit ligt in veel gevallen aan de kwaliteit van de ondergrond. Regelmatig schoffelen en wieden is dan ook van essentieel belang, maar als dit niet voldoende is moeten er in bepaalde gevallen bestrijdingsmiddelen gebruikt worden. Dit hoeven echter helemaal geen chemische middelen te zijn, er zijn namelijk ook bepaalde bodembedekkers die onkruid voor een groot deel tegengaan. Wij geven graag advies over een effectieve aanpak voor onkruidbestrijding.

Renovatie bij ernstige verwaarlozing

Wij geven u graag tuinadvies op maat. Als een tuin echter te erg verwaarloosd is, kunnen wij u renovatie aanraden. Een renovatie hoeft niet uitvoerig te zijn. Subtiele veranderingen kunnen uw tuin een heel nieuw gezicht geven. Kies bijvoorbeeld voor de aanleg van nieuwe bestrating, het aanbrengen van een pergola of een waterpartij of kies voor nieuwe beplanting. Wij adviseren u graag in de regio Hengelo!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Hengelo bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606