074 - 799 92 03

Hovenier nodig in Hengelo?

Een nieuwe tuin?

Een mooie tuin maakt uw woning en bedrijfspand helemaal af. Als u een woning koopt waarvan de tuin verwaarloosd is, of niet naar uw smaak is aangelegd, kunt u een hoveniersbedrijf inschakelen om een tuin voor u te ontwerpen die geheel aansluit op uw wensen en behoeften. Wilt u bijvoorbeeld een groot gazon? Speelruimte voor de kinderen? Of juist een mooie vijver? De mogelijkheden zijn eindeloos.

In Hengelo en omgeving werkt ons hoveniersbedrijf samen met een groot aantal onderaannemers, die specialist zijn op het gebied van tuinontwerp. Dankzij deze samenwerking bent u verzekerd van een ontwerp van topkwaliteit! Onze hoveniers houden toezicht op het ontwerp en zorgen voor de daadwerkelijk tuinaanleg. Uw wensen staan te allen tijde voorop: we werken flexibel en zorgen dat u zo min mogelijk last van ons heeft. In no time kunt u genieten van uw nieuwe tuin!

Tuinaanleg in Hengelo

Tuinaanleg is een van de voornaamste diensten van ons hoveniersbedrijf. Hier ligt onze passie: ervoor zorgen dat u zich thuis voelt in uw nieuwe tuin! Aan de hand van het ontwerp zorgen we voor een snelle, perfecte realisatie. Ook na de aanleg staan wij voor u klaar, bijvoorbeeld voor eenmalig of periodiek tuinonderhoud.

Ons werkgebied

Enschede, Almelo, Borne, Delden, Hengelo, Oldenzaal, Denekamp, Ootmarsum, Vasse, Agelo.

Waarom kiest u voor ons?

  • Gespecialiseerd in landschapstuinen
  • Inspirerende ontwerpen
  • Ook voor landhekken, poorten, loopbruggen en motorzaagkunst

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 074 - 799 92 03.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Vijver aanleggen
Boomverzorging
• Handgemaakte landhekken, poorten, slagbomen, meubelen, lampen, informatie- en reclameborden.

Werkgebied

Enschede, Almelo, Borne, Delden, Hengelo, Oldenzaal, Denekamp, Ootmarsum, Vasse, Agelo.

Hoofdvestiging