085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Hengelo?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Hengelo

Een nieuwe tuin?

Een mooie tuin maakt uw woning en bedrijfspand helemaal af. Als u een woning koopt waarvan de tuin verwaarloosd is, of niet naar uw smaak is aangelegd, kunt u een hoveniersbedrijf inschakelen om een tuin voor u te ontwerpen die geheel aansluit op uw wensen en behoeften. Wilt u bijvoorbeeld een groot gazon? Speelruimte voor de kinderen? Of juist een mooie vijver? De mogelijkheden zijn eindeloos.

In Hengelo en omgeving werkt ons hoveniersbedrijf samen met een groot aantal onderaannemers, die specialist zijn op het gebied van tuinontwerp. Dankzij deze samenwerking bent u verzekerd van een ontwerp van topkwaliteit! Onze hoveniers houden toezicht op het ontwerp en zorgen voor de daadwerkelijk tuinaanleg. Uw wensen staan te allen tijde voorop: we werken flexibel en zorgen dat u zo min mogelijk last van ons heeft. In no time kunt u genieten van uw nieuwe tuin!

Tuinaanleg in Hengelo

Tuinaanleg is een van de voornaamste diensten van ons hoveniersbedrijf. Hier ligt onze passie: ervoor zorgen dat u zich thuis voelt in uw nieuwe tuin! Aan de hand van het ontwerp zorgen we voor een snelle, perfecte realisatie. Ook na de aanleg staan wij voor u klaar, bijvoorbeeld voor eenmalig of periodiek tuinonderhoud.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Hengelo bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606