074 - 799 92 03

Hovenier nodig in Hengelo?

Boomverzorging in Hengelo

Zorgen de bomen in uw tuin voor veel schaduw? Of vallen er constant bladeren en takken uit uw boom? Schakel dan een specialist op het gebied van boomverzorging in. In Hengelo en omgeving verzorgen onze hoveniers al jaren bomen. Of het nu gaat om het snoeien van de takken, om het frezen van de stam of om het kappen van de volledige boom. Wij gaan veilig te werk en zorgen voor een vakkundige uitvoering.

Het snoeien of vellen van bomen

U kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan met een zaag en kniptang, maar besef wel dat elke boom om een eigen techniek van snoeien vraagt. Kies daarom voor de veilige weg en laat uw bomen snoeien of vellen door een specialist. Wij weten als geen ander hoe we te werk moeten gaan als een boom bijvoorbeeld te dicht bij een gebouw of weg staat. Met behulp van professionele materialen en verschillende technieken kunnen wij uw boom op de juiste manier verzorgen. Onze boomverzorgers zien elke snoeiklus als een uitdaging en komen graag bij u langs met een professionele oplossing.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij in Hengelo bieden op het gebied van boomverzorging? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Ons werkgebied

Enschede, Almelo, Borne, Delden, Hengelo, Oldenzaal, Denekamp, Ootmarsum, Vasse, Agelo.

Waarom kiest u voor ons?

  • Gespecialiseerd in landschapstuinen
  • Inspirerende ontwerpen
  • Ook voor landhekken, poorten, loopbruggen en motorzaagkunst

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 074 - 799 92 03.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Vijver aanleggen
Boomverzorging
• Handgemaakte landhekken, poorten, slagbomen, meubelen, lampen, informatie- en reclameborden.

Werkgebied

Enschede, Almelo, Borne, Delden, Hengelo, Oldenzaal, Denekamp, Ootmarsum, Vasse, Agelo.

Hoofdvestiging